Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Hyr 17 000 kvadratmeter av Fabege

Publicerad: 22 november 2016, 07:44

Migrationsverket samlar stora delar av region Stockholms verksamhet till Grand Central Sundbyberg. Hyresavtalet gäller cirka 17 000 kvadratmeter, av totalt 36 000 kvadratmeter i kontorsbyggnaden, och löper i minst 6 år.


Ämnen i artikeln:

Fabege FastigheterSundbyberg

Migrationsverket samlar stora delar av region Stockholms verksamhet till Grand Central Sundbyberg. Hyresavtalet gäller cirka 17 000 kvadratmeter, av totalt 36 000 kvadratmeter i kontorsbyggnaden, och löper i minst 6 år.

Migrationsverket samlar sina medarbetare och sitt nya servicecenter i Sundbybergs Centrum. Flytten innebär att Migrationsverket lämnar lokalerna i Arenastaden och Hallonbergen och flyttar in i fastigheten Grand Central Sundbyberg på Sturegatan.

– Vi är mycket glada över att Migrationsverket blir kvar som kund hos Fabege. Baserat på vår långa och mycket goda relation har det varit viktigt för oss att hitta ett riktigt bra kontor och placering för deras verksamhet, säger Andreas Malmsäter, uthyrnings- och marknadschef på Fabege.

Hyresvärdet årligen är cirka 45 miljoner kronor. Inflyttning beräknas ske efter sommaren 2018.

Redaktionen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.