onsdag27 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Hufvudstaden hyr ut 1 500 kvm i Hästhuvudet 13

Publicerad: 14 september 2023, 05:55

Hästhuvudet 13 , i korsningen Sveavägen-Kungsgatan, genomgår nu en större ombyggnation där fastigheten förädlas och moderniseras med fokus på att behålla husets karaktär och samtidigt inkludera ny modern teknik vad gäller energieffektivisering.

Foto: Hufvudstaden

Hufvudstaden hyr ut till två hyresgäster i Hästhuvudet 13, belägen i korsningen Sveavägen-Kungsgatan. Det uppger bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetStockholm

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Det handlar dels om strategi- och marknadskonsultbolaget Simon Kucher som flyttar in på en kontorsyta om 900 kvm och nästan 4-dubblar sin yta på Sveavägen 21.

Dels HCL Tech, ett multinationellt it-konsultbolag, som var hyresgäster i fastigheten tidigare och väljer att återvända till nyrestaurerad lokal om ca 550 kvm.

– Hästhuvudet kommer att stå klart för inflyttning i början av 2024 och vi är glada över att hälsa både Simon Kucher och HCL Tech välkomna som hyresgäster på adressen Sveavägen 21, säger Frida Wijkström, chef affärsområde, Stockholm.

Stilen i fastigheten är en blandning av nyromantik och funkis.

– Detta är ett fint kvitto på att ett centralt läge nära kommunikationer är viktigt för våra hyresgäster och att vi värnar om våra långsiktiga kundsamarbeten, fortsätter Frida Wijkström.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev