Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Holy Greens öppnar i The Point

Publicerad: 22 maj 2019, 10:00

The Point. Illustration: Comotion

Holy Greens etablerar en ny restaurang i kontorshuset The Point på Hyllie, i Malmö. Den nya restaurangen öppnar i april 2020.


Ämnen i artikeln:

The Point

–  Det känns fantastiskt roligt att vi har fått möjligheten att öppna en restaurang på Hyllie. Området med sin moderna stadsplanering förkroppsligar samma typ av framåtanda som både vi och Annehem står för, säger David Egonson, vd och medgrundare på Holy Greens.

Övriga hyresgäster är bland annat Regus, DNB Bank och Quality Hotel View. Annehem Bygg & Projekt, dotterbolag inom Peab Projektutveckling, ansvarar för utvecklingen av fastigheten.

–  Vi är mycket glada över att kunna välkomna Holy Greens till en av de bästa ytorna i The Point. Deras verksamhet blir ett bra komplement till den service Quality Hotel View erbjuder och kommer ge ett stort mervärde till The Points hyresgäster, säger Pia Andersson, vd på Annehem.

The Point och det intilliggande hotellet Quality Hotel View ägs gemensamt av Peab och Volito.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

The Point

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.