söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

H&M satsar i södra Stockholm – gör om butiken i Skärholmen

Publicerad: 26 april 2023, 06:30

Skärholmen Centrum ägs av Grosvenor Europe.

Foto: Mårten Arvidsson

H&M satsar på butiken i Skärholmens centrum som görs om enligt modejättens nya butikskoncept. Bland annat ska det bli möjligt att hämta ut beställningar i Budbee-skåp. Det framgår av ett pressmeddelande från fastighetsägaren Grosvenor.

Ämnen i artikeln:

SvepetGrosvenor EuropeH&MStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


H&M väljer att uppdatera sin butik i Skärholmen Centrum som till ytan kommer att bli lika stor som den befintliga, det vill säga 2 700 kvadratmeter, men som kommer att utrustas med en rad nyheter.

I ett uttalande uppger H&M att den nya butiken kan erbjuda kunderna Budbee-skåp för uthämtning av beställningar men också självscanningskassor för snabbare check-out. Omgörningen av butiken i Skärholmen är en del i kedjans pågående arbete att uppgradera butiksnätet med fler digitala lösningar.

Läs också: Social hållbarhet i fokus när Skärholmen byggs ut - lyckoparadoxen ska brytas

– Det är ett steg framåt i vårt arbete med att fortsatt investera i våra fysiska butiker, kommenterar Dirk Roennefahrt, sales manager i Sverige och Finland på H&M.

Den nygamla butiken beräknas kunna öppna under andra halvåret 2023. Men Grosvenor vill vänta med att berätta om den kommer att ligga i det befintliga butiksläget eller någon annanstans i köpcentrumet.

– Vi har våra avtal klara men allt är inte kommunicerat i alla led. Men vi kommer att återkomma med hur det kommer utformas, säger Eva Enochsson, ansvarig hos fastighetsägaren Grosvenor, till Fastighetsnytt.

Läs också: "En del fastighetsägare står hellre med tomma lokaler"

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev