torsdag1 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Hemsö hyr ut till vårdbolag i Göteborg

Publicerad: 28 november 2022, 08:07

Foto: Pressbild

Hemsö har tecknat ett 12-årigt hyresavtal om cirka 1 000 kvadratmeter med vårdbolaget Medtanken Group i Göteborg. Verksamheten öppnar våren 2024.

Ämnen i artikeln:

SvepetHemsö Fastigheter

SM


Genom vårdbolagets etablering får det nya kvarteret Capella i Karlastaden tillgång till en stark vårdaktör med flera vårdcentraler, rehab center och barnavårdscentraler, skriver Hemsö i ett pressmeddelande.

− Vi har inom Medtanken Group byggt upp en tillgänglig och ansvarsfull verksamhet med målet att ge våra patienter den bästa vården. Vi har utvecklat ett unikt koncept med fysisk och digital vård och vi har länge letat efter en passande lokal på Hisingen. Genom vårt samarbete med Hemsö får vi nu äntligen möjligheten att etablera oss i en ny del av Göteborg och låta ännu fler ta del av vårt utbud, kommenterar Nick Johansson, vd för Medtanken Group.

Hemsö och Medtanken Group samarbetar sedan tidigare på andra orter i Västsverige. Samhällsfastigheten i Capella utvecklas i nära samarbete med Serneke och lokalerna kommer att användas för bland annat vård, utbildning och omsorg.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev