Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Hemnet tar sista kontorsytan i Sergelstan – får panoramafönster

Publicerad: 31 maj 2022, 08:45

Bild 1/2  Hemnet flyttar in till ett kontor som blir granne med Business Wellness Group. Svep höger för hel kontorsbild.

Bostadsplattformen Hemnet hyr den sista kvarvarande kontorsytan i Vasakronans stora projekt vid Sergelgatan i centrala Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Vasakronan FastigheterSvepet

Hemnet hyr cirka 1.400 kvadratmeter på plan 1 och blir granne med Business Wellness Group. Den digitala annonsjätten får ett kontor med panoramafönster mot Sergelgatan. 

Efter förhyrningen är samtliga kontorsytor fullt uthyrda, uppger Vasakronan i ett pressmeddelande. 

Läs mer: Vasakronan uppgraderar med ny IoT-plattform i 16 fastigheter 

– Efterfrågan på den här typen av lokaler i citylägen är fortsatt hög, kommenterar Jan-Erik Hellman, chef fastighetsutveckling på Vasakronan och fortsätter. 

– Kontorets läge och utformning har ökat i betydelse över tid och i raketfart som en konsekvens av pandemin. Det ska vara lätt att ta sig till och från kontoret och när vi är där vill vi ha tillgång till service, handel, restauranger och kultur i vårt närområde. Allt det bjuder Sergelgatan på. 

Entrén till Sergelgatan sedd från Sveavägen.

Vasakronan projekt för Sergelgatan inkluderar ombyggnad av fasader och butiksfronter, uppgradering av lokaler och en ny konferensanläggning om 1.200 kvadratmeter, som skapas mellan Hötorgshus 2 och 4. 

Projektet omfattar en total investering om 1,9 miljarder kronor och avslutas inom kort. 

Läs mer: Vasakronan-chefen om marknaden efter pandemin: ”Människor är tillbaka” 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.