söndag28 maj

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Helio öppnar coworking med service i Skandias hus på Sveavägen

Publicerad: 24 maj 2023, 05:54

Patrik Åströms Helio ska ta hand om driften för Skandia Fastigheters kontor på Sveavägen 20 i Stockholm CBD.

Foto: Skandia Fastigheter/Helio

Skandia Fastigheter och Helio inleder ett samarbete på Sveavägen 20, fastigheten Putten 16, i centrala Stockholm. Operatören kommer därmed ansvara för servicen till hyresgäster som JP Morgan och Knowit.

Ämnen i artikeln:

SvepetSkandia FastigheterCoworkingStockholm

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Patrik Åström, vd på Helio, säger till Fastighetsnytt att serviceerbjudandet är ett bra komplement till operatörens coworkingportfölj.

– Vi har liknande upplägg för bland andra Niam i Dockworks, för Gemfast i Slussen, Corem i Kista och Svenska Hus i Malmö. Det ger fastighetsägarna en större flexibilitet.

Etableringen blir den elfte i ordningen för Helio.

På Sveavägen kommer den växande operatören även att hyra 2 300 kvadratmeter för coworking – men även ytor för mat och dryck, berättar Åström.

Till fastigheten mitt i Stockholm har namnkunniga företag som Eversheds Sutherland, Knowit, JP Morgan, H & H Group och Sats flyttat in under senare år.

Totalt innehåller byggnaden 17 000 kvadratmeter kontorsyta.

– På Sveavägen 20 kommer kunder och besökare att mötas av service, hälsa, lärande och matupplevelser redan i entrén. Huset kommer även att ha stora mötesrum, lounger och coworking-ytor för att ge hyresgästerna flexibilitet, säger Markus Pfister, fastighetschef för kontor på Skandia Fastigheterm i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev