lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Granit och KitchenTime flyttar in hos Atrium Ljungberg i Hagastaden

Publicerad: 10 mars 2023, 09:37

Foto: Atrium Ljungberg

Granit och KitchenTime får nytt huvudkontor i Mineralvattenfabriken i Hagastaden. Avtalet omfattar drygt 800 kvadratmeter i det så kallade Glashuset i Hagastaden.

Ämnen i artikeln:

SvepetAtrium LjungbergSolna

SM


I november 2022 samlade Bergendahls de två dotterbolagen Granit och KitchenTime under ett gemensamt affärsområde kallat Bergendahl Home. I höst går flytten av de två bolagens huvudkontor till gemensamma lokaler i Hagastaden. Det nya kontoret ligger i en tillbyggnad till den gamla Mineralvattenfabriken, med utsikt över Hagastaden och Stockholms nya skyline.

”Vi ser verkligen fram emot att flytta in. Vi föll direkt för dessa lokaler som präglas av mycket trä och rå betong, material som rimmar väl med bolagets identitet. Läget är strategiskt helt rätt för oss med bra kommunikationer och ett pulserande stadsliv, kommenterar Håkan Åkerström, vd på Bergendahl Home.

Atrium Ljungberg är en av de största fastighetsägarna i Hagastaden och har såväl ombyggda industribyggnader som kontorshus i sitt bestånd. Totalt omfattar beståndet i stadsdelen 121 000 kvadratmeter.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev