onsdag29 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

GE Capital Real Estate hyr ut i fastighet i Danderyd

Publicerad: 20 februari 2013, 06:35

GE Capital Real Estate hyr ut cirka 1 150 kvadratmeter i fastigheten Bergudden 8 på Karlsrovägen i Danderyd till hantverksproduktföretaget Hultafors Group AB.

Ämnen i artikeln:

GE Capital Real Estate

Fastigheten Bergudden 8 ingår i Danderyd Kontor, ett kontorsområde nära Mörby Centrum i Danderyd norr om Stockholm. Hultafors Group har tecknat ett sjuårigt avtal och flyttar in i sina nya lokaler under det andra kvartalet i år.

– Uthyrningen till Hultafors är en i raden av ett flertal uthyrningar i Bergudden 8 den senaste tiden. Sedan början av 2012 har totalt åtta hyresavtal med en total yta om cirka 5 000 kvadratmeter tecknats med bland andra SATS, Duroc, HPI, BRM och Monocon, samt nu senast Hultafors. Fastigheten har fått ett nytt värme- och kylsystem som är anpassat efter dagens energimedvetenhet, vilket gör lokalerna mer attraktiva för hyresgäster, säger Johan Tengelin som är vd för GE Capital Real Estate i Norden.

Bergudden 8 ligger på Karlsrovägen 2 och har en total uthyrningsbar yta om cirka 19 500 kvadratmeter. Danderyd Kontor är samlingsnamnet på GE Capital Real Estates fastighetsbestånd i Danderyd. Beståndet har en total uthyrningsbar yta om cirka 100 000 kvadratmeter och förutom Bergudden 8 ingår även fastigheterna Svärdet 7, Trekanten 5 och Muttern 3.

Redaktionen

Källa: GE Capital Real Estate

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev