lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Gamingcenter öppnar hos Balder på Göteborgs paradgata

Publicerad: 16 mars 2023, 08:30

Gamingcentret öppnar på Kungsportsavenyen mitt i centrala Göteborg.

Foto: Balder

Ett gamingcenter slår upp sina portar i Balders fastighet på Avenyn mitt i centrala Göteborg. Det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetBalder FastigheterGöteborg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Det är kedjan Inferno Online, som sedan tidigare finns på fem adresser i Stockholm och Malmö, som på torsdagen den 16 mars öppnade sin nyaste enhet i rikets andra stad.

Adressen är Kungsportsavenyen 26 som ligger i Balders fastighet Lorensberg 55:15. Bolaget förvärvade den 8 600 kvadratmeter stora fastigheten från Skandia Fastigheter 2019 för en okänd köpeskilling.

Läs också: Juryordförandens känga mot fastighetsbranschen: Tråkig, enformig och ensidig

Inferno Online marknadsför sig som en "social och trygg samlingsplats för dator- och tv-spelade barn, ungdomar och vuxna." I lokalerna på Kungsportsavenyen finns fler än 200 platser och även tillgång till mat och dryck.

– Inferno Online ligger helt rätt i tiden och erbjuder något som tilltalar många men som fram tills nu har saknats i Göteborg. Läget på Avenyn är perfekt och jag är övertygad att gamingcentret kommer locka nya målgrupper och fler till stadens paradgata. Vi är mycket glada för det fina samarbetet med Inferno och ser fram emot att följa deras resa, säger Kevin Holgersson, regionchef för kommersiella fastigheter på Balder, i en kommentar.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev