Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Fullt uthyrt i Västermalmsgallerian

Publicerad: 3 Juni 2014, 07:15

AMF Fastigheter har tecknat hyresavtal med bland annat Sveriges största Folktandvård och Stockholms Syncentral.


Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

AMF Fastigheter har hyrt ut alla kontorsytorna ovan Västermalmsgallerian i kvarteret Trossen. De sista hyresavtalen med Folktandvården, cirka 1250 kvadratmeter, och Stockholms syncentral, cirka 3400 kvadratmeter, är nu påskrivna. Därmed är kontorsytorna ovan Västermalmsgallerian om cirka 6500 kvadratmeter fullt uthyrda. Inflyttning är planerad till februari 2015.

– Omdaningen och uthyrningen av kontoren ligger helt i linje med AMF Fastigheters strategi att skapa kontor där företag och organisationer kan utvecklas och växa. Antalet besökare till Västermalmsgallerian beräknas öka markant med runt 200 000 per år. Detta i och med att Folktandvården tillhandahåller behandlingsrum, klinik och en akutmottagning och att Stockholms Syncentral erbjuder en specialistenhet för alla personer med synnedsättning i Stockholms län. I september kommer dessutom den totala butiksytan i Västermalmsgallerian utökas med 1000 kvadratmeter, säger Niclas Österberg, uthyrningschef kontor, AMF Fastigheter, i ett pressmeddelande.

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande AMF Fastigheter

Ämnen i artikeln:

AMF Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.