onsdag8 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Friluftsmärke öppnar i Södra Kungstornet i Stockholm

Publicerad: 17 januari 2023, 11:26

Friluftsmärket Lundhags öppnar en ny butik i Södra Kungstornet på Kungsgatan 34 i centrala Stockholm.

Foto: Leif R Jansson/Scanpix

Friluftsmärket Lundhags öppnar en ny butik på Kungsgatan i Centrala Stockholm. Etableringen är en satsning på storstadskunder, enligt företaget.

Ämnen i artikeln:

SvepetStockholm

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Den 23 januari slår friluftsmärket Lundhags, grundat 1932 i Östersund, upp portarna till sin nya så kallade brand store på adressen Kungsgatan 33 i centrala Stockholm. Lokalerna är belägna i det Södra Kungstornet, med beteckningen Stuten 16 som ägs av Centrumfastigheter.

Läs också: Efter Vasagatan – Stockholms paradgata Kungsgatan rivs upp: ”Får potentiella hyresgäster att fundera”

Öppningen sker inte långt efter att företaget etablerat sin första brand store på Hamngatan i Göteborg i december förra året. I den nya butiken på Kungsgatan kommer det att vara möjligt att reparera sina Lundhagsprodukter, enligt marknadschefen Caroline Karlstöm:

– Under pandemin har allt fler storstadsbor fått upp ögonen för friluftsliv vilket skapar en bra grogrund för att etablera en hybridbutik som både säljer och reparerar sina produkter samt erbjuder olika inspirerande aktiviteter som ska få fler människor att upptäcka och ta hand om naturen, säger hon i ett pressmeddelande.

Området kring Kungsgatan har de senaste åren etablerats till något av ett friluftskluster med butiker som Alewalds, Haglöfs, Norröna och Naturkompaniet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev