lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Första hyresgästen klar i nya Vildmannen 7

Publicerad: 31 januari 2022, 14:52

Foto: Hufvudstaden

Den brandhärjade fastigheten Vildmannen 7 i Bibliotekstan återuppbyggs för fullt. Nu meddelar Hufvudstaden att den första hyresgästen är klar.

Ämnen i artikeln:

BibliotekstanHufvudstaden

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Hufvudstaden har tecknat hyresavtal med advokatbyrån Cirio om 2 200 kvadratmeter i Vildmannen 7 i Bibliotekstan, i Stockholm. Advokatbyrån flyttar in till sommaren 2023 och kommer då ha alla kontorsplan från våning två till fem mot Biblioteksgatan. 

En omfattande brand utbröt i fastigheten i november 2017 och återuppbyggnaden är i full gång. En helt ny byggnad börjar växa fram innanför den 120-åriga fasaden. 

– Det känns mycket roligt att kunna välkomna Cirio som vår första hyresgäst till nya Vildmannen 7. Det är en verklig milstolpe att åter kunna fylla fastigheten med liv och människor igen. Vi är många som under lång tid arbetat hårt med att återskapa fastigheten och jag är väldigt stolt över vad vi åstadkommit, säger Anders Nygren, vd på Hufvudstaden, i ett pressmeddelande.

Läs även: Hufvudstadens vd om efterfrågan i pandemins spår: ”Fokus är att minska våra vakanser”

Cirio är en affärsjuridisk byrå med cirka 130 anställda och spetskompetens inom bland annat transaktioner, operativ juridik, och inom växande områden såsom digitalisering, förnybar energi och fastigheter.

– Vi behöver en ny kostym och Vildmannen 7 är det objekt vi har letat efter och som på alla sätt fyller vårt behov av modernitet och sociala ytor. Hufvudstaden sätter också, precis som vi, ribban högt vad gäller hållbarhet. Det är en fascinerande fastighet med spännande historia i bästa tänkbara läge och det känns fantastiskt roligt att fortsatta vår resa och skapa ett nytt kontor tillsammans med Hufvudstaden, säger David Frydlinger, Managing Partner på Cirio, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev