Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Första hyresgästen klar i Bonnier Fastigheters Uppsalasatsning

Publicerad: 29 september 2022, 10:06

Centralhuset ligger inte långt ifrån järnvägsstationen i Uppsala. Här ska Rejlers flytta in på cirka 1 100 kvadratmter. Foto: Bonnier Fastigheter

Bonnier Fastigheter tecknar hyresavtal med Rejlers i Centralhuset i Uppsala. Bolaget blir den första nya hyresgästen som väljer att flytta sin verksamhet till Centralhuset.

Ämnen i artikeln:

SvepetBonnierRejlersUppsala

Philip Wallin

philip.wallin@bbm.bonnier.se


Rejlers hyr 1 100 kvadratmeter på plan 5 i fastigheten och flyttar in den 1 april 2023. 

Med Centralhuset i Uppsala ska fastighetsutvecklaren erbjuda kontorslokaler som är anpassade efter hyresgästernas nya behov och arbetssätt. 

Läs mer: Markanvisning klar för Sveafastigheters satsning i Sala backe 

Kontorshuset består av sju våningar, totalt 12 000 kvadratmeter, med utsikt över Uppsala. Den utvecklade ljusgården blir ny gemensam mötesplats för husets hyresgäster. Takterrassen anpassas för att nyttjas av alla Centralhusets hyresgäster.

– Roligt att Rejlers väljer att samla sin verksamhet i nya Centralhuset. Det är roligt att se ett stort intresse både från befintliga och nya hyresgäster, vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete och hoppas att de kommer trivas, kommenterar Lars Skoglund, marknadsområdeschef på Bonnier Fastigheter.

Läs mer: Castellums första hyresgäst klar till Uppsala Lighthouse 

Bonnier Fastigheter i Uppsala

Enligt Bonnier Fastigheter är satsning i Uppsala långsiktig och bolagets ambition är att utvecklas till ett av de ledande fastighetsbolagen i staden. Bonnier Fastigheter förvärvade Centralhuset i staden år 2018 och har sedan dess även förvärvat Muninhuset och kvarteret Cykelfabriken samt utvecklat projektet Munin NXT.

 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev