Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Försäkringsbolag väljer expansiva Thulehuset i Umeå

Publicerad: 19 augusti 2022, 05:55

Här hyr Diös ut kontorslokaler till ett av regionens mest snabbväxande bolag.

Foto: DiösHär hyr Diös ut kontorslokaler till ett av regionens mest snabbväxande bolag.

Sensor Försäkring fortsätter sin tillväxtresa i Diös kontorslokaler i Thulehuset i Umeå.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterUmeåSvepet

– Det är ett av stans hetaste lägen – kvarteret Magne. I Thulehuset kommer Sensor Försäkring att vara en del av ett dynamiskt sammanhang tillsammans med andra verksamheter. De får också stans nya mötesplats, Clarion Hotel Umeå, som närmsta granne, kommenterar Maria Kolterud, kommersiell förvaltare, Diös Umeå.    

Sensor Försäkring blev 2020 ett av Norrbottens snabbast växande tillväxtföretag och har det senaste halvåret anställt ett tjugotal nya medarbetare.

– Vi vill att vårt nya kontor ska vara en plats där våra medarbetare trivs, känner sig inspirerade och finner god arbetsro. Ytorna ska andas vårt varumärke och ge oss rätt förutsättningar att bygga en stark företagskultur, kommenterar bolagets HR-chef Tommy Grape.

Företaget har sitt huvudkontor i Luleå, där de också är hyresgäster hos Diös. Inflyttning till de nya lokalerna i Umeå beräknas ske i början på september.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.