Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Fastpartner hyr ut till sushikedja i centrala Frösunda

Publicerad: 12 oktober 2022, 07:00

”Det är många som vill ha en bit av innerstan utanför tull”, kommenterar Håkan Bolinder, regionchef på Fastpartner. På bilden fastigheten på Gustav III:s Boulevard 36.

MGL Sushi, som i dag har fyra restauranger i Stockholm varav en vid Odenplan, etablerar sig i entréplan på Gustav III:s Boulevard 36 i centrala Frösunda där Fastpartner hyr ut.

Ämnen i artikeln:

FastPartner FastigheterSolna

R


Den nya sushirestaurangen öppnar för gäster under senhösten 2022.

Det servicekoncept som Fastpartner erbjuder på Gustav III:s Boulevard 32–36 inkluderar, förutom MGL Sushi, gemensam reception, restaurang K-märkt, Nordic Wellness, OM Studio (studio för poddar och webbinarier), Centrala Frösunda Konferens & Möten och en biltvätt.

På kort tid har Consolis, Strängbetong, MW Group, Tech Data, Webhallen, Office Management, Nordic Wellness, K-märkt, Link Medical och GPA valt att flytta till centrala Frösunda. Totalt handlar det om ytterligare tusen medarbetare i stadsdelen.

– Det är många som vill ha en bit av innerstan utanför tull, kommenterar Håkan Bolinder, regionchef på Fastpartner. Inte minst uppskattas all service som vi erbjuder i huset. Med MGL Sushi blir något redan bra ännu bättre och vi och våra hyresgäster ser fram emot att njuta av kreativa asiatiska smakkombinationer.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev