Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Fastpartner hyr ut i Arlandastad

Publicerad: 10 november 2020, 11:04

Fastpartner hyr ut till Cramo och Arlandastad Bil i Arlandastad, i norra Stockholm. Hyresperioden för avtalen är 10 år. Det framgår av ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

FastPartner FastigheterArlandastad

Båda hyresavtalen avser fastigheten Märsta 24:4 där befintliga byggnader renoveras och en byggnad är under uppförande. 

Cramo hyr cirka 7500 kvadratmeter lager, kontor och utbildningslokaler samt cirka 15000 kvadratmeter uppställningsyta. Inflyttning beräknas ske i början av år 2022. 

Hyresavtalet med Arlandastad Bil innebär uppförande av en ny bilhall på cirka 2800 kvadratmeter. Projektet är påbörjat och beräknas vara klart för inflyttning under andra kvartalet 2021. 

– Det är mycket glädjande att kunna presentera två betydande uthyrningar i vårt företagskluster i Arlandastad. Trots utmanande tider är efterfrågan god på dessa typer av ytor. I och med uthyrningarna är den befintliga byggnaden fullt uthyrd och vi har även lyckats vidareutveckla fastighetens stora markyta, säger Patrik Arnqvist, Regionchef på Fastpartner, i pressmeddelandet. 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.