tisdag28 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Familjepizza och sushi öppnar hos Wallenstam i Umami park

Publicerad: 24 november 2022, 09:39

Restaurangkedjorna Stella Pizza och Iveel Sushi öppnar i nya stadsdelen Umami park i Sundbyberg.

Foto: Pressfoto

Nya stadsdelen Umami park i Sundbyberg får restaurangtillskott i form av Stella Pizza och Iveel sushi. Det framgår av ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetWallenstam FastigheterSundbyberg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Wallenstam har signat med två nya restauranger till området Umami park som bolaget utvecklar i Hallonbergen i Sundbyberg:

Stella Pizza, restaurangkedjan som drivs av Michelin-beströdda krögarna Jonas Lagerström och Danny Falkeman, öppnar på Umam torg till våren. Enheten blir deras sjunde i Stockholmsområdet.

Läs mer: Wallenstam skjuter på värdering av nya projekt: "Vi avvaktar"

Iveel sushi, som är specialiserade på nikkei sushi, finns sedan tidigare i Uppsala och Sollentuna och öppnar till sommaren 2023 sin tredje enhet i och med etableringen i Umami park.

– Det är väldigt roligt att välkomna ytterligare två riktigt populära restauranger till Umami Park, två etableringar som blir ett fint tillskott till området och som kommer att ge ett mervärde till alla som bor och arbetar här, säger Mathias Aronsson, vice vd och regionchef för Wallenstam i Stockholm/Uppsala.

Läs mer: Vill sälja tomt med 26 000 kvm handel i Stockholm

Umami park

Wallenstams stadsutvecklingsprojekt i Hallonbergen i Sundbyberg där hittills tre bostadskvarter vuxit fram tillsammans med ett totalrenoverat modernt centralkvarter med kommersiella ytor. Nyligen flyttade Convendum och Nordic Wellness in och till våren anländer greentechbolaget Ferroamp. När området är klart 2024 kommer Umami park att omfatta cirka 800 nya lägenheter men också restauranger, butiker, service och kontor.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev