söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Fabriques nya satsning Santo öppnar vid Slussen

Publicerad: 19 september 2022, 08:28

Foto: Pressbild

David och Lotta Zetterström, teamet bakom Fabrique, lanserar sin nya restaurangsatsning Santo i Slussgårdens lokaler. Santo kommer öppna för gäster i början av 2023, enligt ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SlussenSvepetSKRStockholm

R


På Hornsgatan 3 vid Slussen i Stockholm öppnar Fabriques nya satsning i Slussgårdens lokaler, som ägs av Sveriges kommuner och regioner (SKR). Tillsammans med italienske pastakocken Gabriele Paziani, har konceptet utformats med fokus på genuint hantverk och med råvaran i centrum. Här kommer frukost, lunch och middag att serveras.

– Vi på Slussgården vill bidra till att göra Slussenområdet till den självklara mötesplatsen, där folk trivs och vill vistas. Santos koncept passar perfekt in i denna vision och vi ser framemot att tillsammans göra området än mer attraktivt, säger Lars Kinneholm, vd Slussgården, i ett pressmeddelande.

Tidigare har Hernö Gins cocktailbar och Design House Stockholm showroom öppnat i samma kvarter. På andra sidan Hornsgatan bygger Slussgården en restaurang med stor takterrass, som även den öppnar under våren 2023. 

– Området är en perfekt plats med mycket potential för vårt koncept och vi ser fram emot att tillföra mervärde till Hornsgatan. Här ska du kunna svänga förbi oavsett om du är sugen på en frukostcappucino, vill plocka upp en snabb lunch, ska på AW med kollegorna eller långmiddag med vännerna, säger Lotta Zetterström, vd på Fabrique i pressmeddelandet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev