Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Fabege hyr ut 5.300 kvm på Kungsholmen och i Solna

Publicerad: 25 maj 2022, 08:36

Fabeges kontorsprojekt F6 på Franzéngatan på Kungsholmen.

Fabege och CGI, som är en global leverantör av tjänster inom IT- och affärsprocesser, tecknar hyresavtal om två nya kontor om totalt 5.300 kvadratmeter i Solna och på Kungsholmen. Det uppger Fabege i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

FabegeSolnaKungsholmenSvepet

Det ena kontoret ligger i Solna Business Park och uthyrningsytan är cirka 4.200 kvadratmeter. 

Det andra kontoret omfattar cirka 1.300 kvadratmeter och finns i kvarteret Glädjen (F6), på Franzéngatan vid Hornsbergs strad, på Västra Kungsholmen. 

Avtalen är båda på sju år och tillträde beräknas ske i mars 2023 på Kungsholmen och i oktober 2023 i Solna Business Park.

Läs mer: Söderstadion och Råsunda – så gick det sen: ”En komplex situation” 

Det blir i huvudsak CGI:s medarbetare i Kista som kommer att flytta till Solna Business Park. Till Franzéngatan flyttar främst medarbetare från Vasagatan i city, 

– Vi har arbetat hårt och dedikerat tillsammans med CGI för att utforma den optimala lösningen för just dem och det blev två kontor i stället för ett. Ett spännande och väldigt roligt uppdrag som nu resulterar i att vi får ännu ett starkt varumärke till våra områden, kommenterar Andreas Malmsäter, uthyrningschef på Fabege. 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.