Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Domstolsverket hyr nya lokaler i Karlstad

Publicerad: 28 september 2021, 14:28

Foto: Natee Meepian/Getty Images

Randviken Fastigheter har tecknat ett nytt hyresavtal med Domstolsverket i Karlstad. Myndigheten hyr 6 350 kvadratmeter i fastigheten Örnen 4.


Ämnen i artikeln:

Randviken FastigheterKarlstad

Hyresavtalet avser kontors och domstolslokaler och ersätter ett befintligt avtal mellan Randviken och Domstolsverket. Det gröna hyresavtalet löpet på i sex år och syftar till att minska de förhyrda lokalernas miljöpåverkan, främst genom minskad energianvändning. 

– Domstolsverket var redan sedan tidigare en av våra största hyresgäster och det känns väldigt kul att vi nu fördjupar vårt samarbete genom det nya hyresavtalet. En viktig del i det nya hyresavtalet är att både Randviken och Domstolsverket åtar sig att jobba hårt för att minska fastighetens miljöpåverkan, vilket ligger helt och hållet i linje med Randvikens långsiktiga strategi att med hjälp av digitalisering och smart teknik skapa mer hållbara fastigheter, säger Gustaf Segerborg, vd på Randviken, i bolagets pressmeddelande.

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.