Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Diös: ”Vi ska skapa en riktigt häftig butik på ett av stans mest flödesrika lägen”

Publicerad: 10 augusti 2022, 07:52

Foto: Diös

En snabbväxande lågpriskedja öppnar i Falun innan slutet av året. Fastighetsägaren Diös utvecklar som bäst den nya butiksytan med markplansläge i Falan galleria.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterFalunSvepet

– Vi är mycket glada över att välkomna Normal till Falun. Det är ett koncept som stärker stadskärnans attraktionskraft i och med att det erbjuder något för alla. Tillsammans ska vi skapa en riktigt häftig butik på ett av stans mest flödesrika lägen, kommenterar Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.   

Det är handelskedjan Normal som säljer hudvård, hårvård, makeup och rengöring till fasta låga priser som flyttar in i de nya lokalerna. Kedjans etablering i Falun blir den fjärde i Diös bestånd.

– Vi ser fram emot att växa i Dalarna genom att etablera vår första butik i Falun som har en levande och aktiv stadskärna. Vår blivande butik blir strategiskt belägen i en mix av kompletterande butiker och restauranger, kommenterar Normals landschef Jan Nyberg.

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.