Fredag07.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Diös utvecklar Stadshuset åt Falu kommun

Publicerad: 29 Augusti 2019, 12:18

Bild: Diös

Diös utvecklar nya lokaler i Stadshuset i Falun och förlänger samtidigt hyresavtalet med Falu kommun. De nya lokalerna beräknas stå klara i december 2020.


Ämnen i artikeln:

Diös Fastigheter

Diös utvecklar nya lokaler i Stadshuset i Falun och förlänger samtidigt hyresavtalet med Falu kommun. De nya lokalerna beräknas stå klara i december 2020, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

– Vi är glada över att Falu kommun fortsätter att utvecklas med oss i centrala Falun. Vi har haft en god dialog med kommunen sedan en tid tillbaka och kan nu välkomna de till sina nygamla lokaler i Stadshuset kring Stora Torget, säger Mikael Hedh, affärschef på Diös i ett pressmeddelande.

Utvecklingen sker med anledning av kommunens nya etablering Kontaktcenter, som får ett front office på entréplan i Stadshuset. Fastighetsägaren utvecklar även ytorna för kommunens befintliga verksamhet.

– Vårt läge vid Stora torget är strategiskt bra så vi är glada över att kunna sitta kvar i nygamla lokaler. Vi ser fram emot att få välkomna personal och besökare tillbaka till renoverade lokaler, säger Lars Ringsby, chef sektor service på Falu Kommun i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Diös Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.