Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Diös utvecklar central lokal i Borlänge för Friskis&Svettis: ”Tror verkligen på centrum”

Publicerad: 23 augusti 2022, 08:52

Diös hyr ut en central lokal på Borganäsvägen i Borlänge till Friskis&Svettis.

Friskis&Svettis kommer att flytta in i centrala lokaler hos Diös i Borlänge, det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterSvepet

Det är i januari nästa år som gymkedjan flyttar in i lokalerna på Borganäsvägen i centrala Borlänge. Lokaler som då kommer att vara anpassade för Friskis&Svettis verksamhet.

Gymmet kommer att ha generösa öppettider för att möta behovet hos det ökade flöde av människor som Diös sett börjat röra sig i centrum efter att högskolan flyttat till centrum och Northvolt etablerat sig i kommunen, enligt pressmeddelandet. 

– Vi ser mycket fram emot att lämna över nyckeln till en modern och lättillgänglig träningsgym i januari och önskar Maggan med team varmt lycka till, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare på Diös, i en kommentar.

– Det känns extra roligt att vara med och bidra till att Borlänge centrum lever upp. Vi tror verkligen på centrum och vill tillföra något positivt med vår närvaro, säger Margareta Berglund på Friskis&Svettis i Borlänge.

Sedan tidigare har gymkedjan en enhet på Skomakargatan i Borlänge.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.