Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Diös tecknar hyresavtal med Statens servicecenter i Umeå

Publicerad: 12 september 2022, 06:50

MVG Gallerian i Umeå där Statens servicecenter flyttar in våren 2023.

Foto: Pressbild/Diös

Diös fastigheter har tecknat ett hyresavtal med Statens servicecenter som kommer att hyra bolagets lokaler i centrala i Umeå.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterUmeåSvepet

Det handlar om 726 kvadratmeter i gallerian MVG med entré från Storgatan som Statens servicecenter kommer att hyra av Diös. Det skriver fastighetsbolaget i ett pressmeddelande.

Statens servicecenter erbjuder tjänster från myndighetskvartetten Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen, Pensionsmyndigheten och Skatteverket. Verksamheten finns redan i staden men behöver större lokaler som tillåter fler besökare och medarbetare.

Läs mer: Knut Rost om rapporten: ”Alla hjul snurrar samtidigt här uppe” 

Planen är att myndigheterna flyttar in våren 2023 och utveckling av lokalerna uppges inledas omgående.

– Läget i MVG Gallerian blir en strålande utgångspunkt för Statens Servicecenters verksamhet. Med svårslagen tillgänglighet och funktionella och verksamhetsanpassade lokaler är vi övertygade om att det här är en plats där de långsiktigt kommer kunna utvecklas och trivas. Vi hälsar Statens servicecenter varmt välkomna som hyresgäst hos oss, säger David Nygren, uthyrare, Diös Umeå.   

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.