Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Diös hyr ut till STC i Metropol

Publicerad: 18 september 2019, 09:38

Företagshuset Metropol i Sundsvall.

Foto: Lisa Söderberg

Diös hyr ut till gymkedjan STC i företagshuset Metropol i centrala Sundsvall.


Ämnen i artikeln:

Diös Fastigheter

Diös hyr ut till gymkedjan STC i företagshuset Metropol i centrala Sundsvall, meddelar fastighetsägaren i ett pressmeddelande.

I mitten av september påbörjas arbetet för att utveckla tidigare kontorsytor till ytor för träningsverksamhet. Lokalen fördelas på två plan.

– Vi fortsätter vår satsning att utveckla Metropol och är glada över att presentera ännu en etablering.  Vi är jätteglada över att STC slår upp portarna till ett nytt gym och är övertygade om att etableringen bidrar till platsens attraktivitet och därmed stadsutveckling, säger Sofie Stark, affärschef på Diös i ett pressmeddelande.

STC flyttar in i sina nya lokaler innan årsskiftet. Gymkedjan är sedan tidigare hyresgäst till Diös i Åre, Östersund och den senaste uthyrningen blir bolagets tredje etablering i Sundsvall.

– Äntligen är vi igång med vår spännande etablering i Metropol. Tillsammans med Diös, Great Space och övriga hyresgäster i huset vill vi skapa en mötesplats dit alla är välkomna, säger Andreas Forss, regionchef, STC Norrland i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Ämnen i artikeln:

Diös Fastigheter

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.