Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Diös hyr ut i Luleå

Publicerad: 29 juni 2018, 07:01

Bild: Diös

Diös hyr ut i Södra Hamn, i Luleå. Ny hyresgäst blir Internationella Engelska Skolan som flyttar in till hösten 2019. Hyresavtalet löper på i 20 år.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterLuleå

Uthyrningen omfattar en yta på totalt 4500 kvadratmeter. I samband med uthyrningen planeras även en ombyggnation av lokalerna. Byggstart är beräknad till augusti 2018.

– Vi har haft en pågående dialog med Engelska Skolan om en möjlig etablering i Luleå under en tid och det känns riktigt bra att det nu blir av. Att vi hyr ut till IES bidrar till att skapa ett attraktivare utbud och utvecklar både centrum och Luleå som stad, säger Johan Lång, affärschef, Diös Luleå.

– Vi är glada och ödmjuka inför det förtroende Luleå kommun visar IES. Vi ser fram emot att vara en integrerad del i Luleås strävan efter att fortsätta vara en attraktiv och växande universitetsstad, säger Annette Brodin Rampe, vd, Internationella Engelska Skolan.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterLuleå

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News