Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Diös hyr ut i Falun

Publicerad: 11 februari 2019, 12:56

Bild: Diös

Diös har tecknat hyresavtal med Restaurang- och livsmedelsprogrammet i centrala Falun. Inflyttning är planerad till augusti 2019.


Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterFalun

Diös har tecknat hyresavtal med Restaurang- och livsmedelsprogrammet i Falun. Inflyttning är planerad till augusti 2019.

– Vi är stolta att kunna erbjuda Restaurangskolan ett för dem mer strategiskt och gynnsamt läge. Vår strategi är stadsutveckling och skolans etablering mitt i Falun bidrar till ökade flöden i stan, säger Stefan Carlsson, uthyrare, Diös.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet är idag beläget i Haraldsbo, men kommer nu flytta hela verksamheten till drygt 800 kvadratmeter stora lokaler i centrum.

–För oss blir flytten ett lyft. Vi ser att läget i centrum kommer attrahera fler elever och restaurangbesökare med ytterligare möjligheter att utbilda kunnig personal inom restaurang- och livsmedelsområdet, säger Johan Svedmark, tf förvaltningschef Barn- och utbildningsförvaltningen, Falu kommun.

I samband med uthyrningen kommer Diös att utveckla lokalerna till att bli en fullskalig restaurangskola.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Diös FastigheterFalun

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.