lördag3 juni

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

De flyttar in i McDonalds lokaler i Umeå-gallerian

Publicerad: 24 april 2023, 09:36

Restaurangkonceptet Basta tar över McDonalds gamla lokaler i MVG-gallerian i Umeå.

Foto: Pressfoto

Big Mac och Happy Meal byts ut mot napolitansk pizza och hemgjord pasta när restaurangkedjan Basta flyttar in i McDonalds tidigare lokaler i MVG-gallerian i Umeå. Det skriver fastighetsägaren Diös i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

SvepetUmeå

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Basta är en restaurangkedja som fokuserar på italiensk mat vars koncept lifestyle dining beskrivs som en "där det italienska köket möter den pulserande staden".

När kedjan inviger sin femte restaurang i MVG-gallerian i centrala Umeå i oktober blir det företagets nordligaste etablering hittills. Sedan tidigare finns enheter i Stockholm, Falun, Gävle, Sundsvall och Borlänge.

Läs också: Longstay, hyresrätter och coworking – så ser fastighetsbranschen på Borlänge

– Det känns fantastiskt bra att få välkomna Basta till Umeå. Läget mot Rådhustorget är mycket eftertraktat och vi har haft en tydlig vision kring vilket innehåll vi vill fylla lokalen med. Teamet på Basta är experter på att skapa levande mötesplatser för alla åldrar, och det kommer passa helt perfekt här. Invigningen i oktober blir en av höstens stora höjdpunkter i city, kommenterar Maria Kolterud, kommersiell förvaltare, Diös Umeå.

Nuvarande hyresgästen McDonalds lämnar lokalerna i slutet av maj och därefter sker förvandlingen till Bastas koncept.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev