Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

De blir först in i renoverade Teatersalongen

Publicerad: 9 september 2019, 02:01

Arkitektgruppen har varit inblandad i omgörningen.

Foto: Arkitektgruppen

Gamla Teatersalongen i Malmö har genomgått en renovering och byggts till. Croisette som skött uthyrningsarbetet har nu skrivit ett första kontrakt.


Ämnen i artikeln:

Croisette

Gamla Teatersalongen i Malmö har genomgått en renovering och byggts till. Croisette som skött uthyrningsarbetet har nu skrivit ett första kontrakt.

Det är familjen Persson som genom sitt fastighetsbolag Ramsbury har gjort om sin fastighet Stadt Hamburg 13 i Malmö, lokalt känd som Teatersalongen. Nu står det klart att den första hyresgästen att flytta in är mäklarfirman Erik Olsson Fastighetsförmedling.

– Att vi fått förtroendet att arbeta med en premiumprodukt som Stadt Hamburg 13 känns fantastiskt. Vi är oerhört glada att vi kommit i mål med Erik Olsson som nu blir första hyresgäst in i de nya kontorslokalerna. Det förs flertalet diskussioner om övriga ytor i huset men ännu finns det plats för fler, säger Peter Bergquist, uthyrningschef på Croisette Real Estate Partner, i ett pressmeddelande.

Glada för nya läget

Martin Wickström på Erik Olsson Fastighetsförmedling säger i en kommentar att “läget och lokalernas karaktär är något bolaget länge letat efter”.

Den anrika fastigheten som invigdes 1809 inrymmer 1 800 kvadratmeter kontorsyta. Den står vid Gustav Adolfs Torg i centrala Malmö och har tidigare hyrts av bland annat advokatfirman Delphi.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Croisette

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.