Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Corem tecknar nya avtal i fyra städer

Publicerad: 19 oktober 2021, 13:29

Skissbild av Örebro Entré.

Foto: Corem

Corem har tecknat fyra hyresavtal bland annat i Norrköping och Örebro, med ett totalt årligt kontraktsvärde om 18 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Corem Property GroupNorrköpingVästeråsEva LandénTrafikverketÖrebroArlandastad

I Norrköping har företaget tecknat ett 10-årigt avtal med Every Padel avseende uthyrning av 3 800 kvadratmeter, i en fastighet belägen i handelsområdet Ingelsta. Inflyttning är planerad till första kvartalet av 2022. 

Företaget har också tecknat ett 15-årigt avtal i Västerås, med gymkedjan Member 24 avseende uthyrning av 2 400 kvadratmeter i en fastighet belägen i området Gustavsvik. Inflyttning är planerad till tredje kvartalet av 2022. 

Läs även: Därför blir fastighetsbolagen allt större: ”Vi ser tydliga fördelar i marknaden”

–Vi ser med glädje fram emot att få välkomna dessa fyra hyresgäster till skräddarsydda lokaler hos Corem, säger Corems vd Eva Landén i ett pressmeddelande. 

Samtidigt har bolaget tecknat ett 6-årigt avtal med Trafikverket avseende uthyrning av 2 600 kvadratmeter i den andra etappen av projektet Örebro Entré. Inflyttning är planerad till fjärde kvartalet av 2023. 

Även i Arlandastad har Corem tecknat ett 10-årigt avtal med World Courier Sweden avseende uthyrning av 1 700 kvadratmeter i en planerad ny lagerbyggnad med tillhörande kontor. Beräknad inflyttning är första kvartalet av 2023.

Ellen Hellström

Reporter

ellen.hellstrom@bbm.bonnier.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.