fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Corem hyr ut 2 200 kvm vid Globen och i Malmö

Publicerad: 7 juli 2023, 13:20

Arenan 6 ligger på Arenavägen 27 i Globenområdet. Statens servicecenters kontor i området bli ett av myndighetens större, uppger Corem.

Foto: Google maps/Statens servicecenter

Corem tecknar 6-åriga hyresavtal om totalt 2 200 kvadratmeter med Statens servicecenter i Stockholm Globen respektive Malmö.

Ämnen i artikeln:

SvepetFörsäkringskassanArbetsförmedlingenCorem Property GroupRutger ArnhultSkatteverketStockholm

R


Efter fredagens trippelförsäljning i Linköping uppger Corem att man har tecknat avtal med Statens servicecenter om att hyra ut lokaler i Stockholm och Malmö.

Uthyrningarna avser fastigheten Arenan 6 i Stockholm Globen och fastigheten Carolus 32 i Malmö.

Inflyttning beräknas till maj respektive augusti 2024, skriver Corem i ett pressmeddelande.

Läs även: Så ska Nrep göra Klövern till ny bostadsjätte

Statens servicecenter, som förmedlar tjänster åt myndigheter, kommer på de servicekontor som öppnas i Corems fastigheter att erbjuda tjänster från bland andra Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Arbetsförmedlingen och Skatteverket.

Kontoret i Stockholm Globen blir ett av Statens servicecenters största med ett beräknat antal kundbesök på 450 personer per dag.

– Det är glädjande att se att Statens servicecenter uppskattar våra välbelägna, moderna och funktionella kontorsytor. Med Statens servicecenter kan vi hälsa ännu en stabil långsiktig hyresgäst välkommen till Corem, kommenterar vd:n Rutger Arnhult.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev