torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Convendum utökar i Göteborg - hyr av Wallenstam

Publicerad: 8 februari 2022, 11:21

Foto: Wallenstam

Convendum etablerar sig ytterligare i Göteborg och hyr in sig i Wallenstams fastighet på Stampgatan 14. Hyresavtalet omfattar 4 260 kvadratmeter.

Ämnen i artikeln:

Wallenstam FastigheterConvendumGöteborg

Ajda Dzambic

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se


Uthyrningen avser tre våningsplan med kontors- och konferensytor på våning sju, åtta och nio. Etableringen omfattar dels ett konferenscenter och lounge, dels egna kontorsrum och dels konceptet ”Big Office”, som är större premiumkontor. 

– Det är väldigt roligt att Convendum väljer att utöka sin satsning i Göteborg och hos oss. Det finns en stor efterfrågan på Convendums erbjudande som är ett bra komplement till vår övriga lokaluthyrning, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg samt vice vd Wallenstam, i ett pressmeddelande. 

Läs även: Teknikboom och krigshot - så påverkas fastighetsmarknaden

Wallenstam kommer bygga om fastigheten samt även bygga på med 1,5 våning. Ombyggnationen beräknas vara färdigställd under hösten 2023 och inflyttning väntas ske under oktober 2023. 

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en stor fullskalig enhet i en modern fastighet med hög kvalitet i bästa läge vid centralstationen i Göteborg. Det blir ett bra komplement till vår etablering på Avenyn. Vi tilltalas av uttrycket som fastigheten kommer att få efter ombyggnationen, med mycket glas och en internationell arkitektur, säger Håkan Jeppsson, vd Convendum, i pressmeddelandet. 

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev