lördag1 april

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Citycon sajnar med restauranger vid t-banan i Barkarbystaden

Publicerad: 6 mars 2023, 10:05

Kaveh Feliciano, Business Development Director Nordic, på Citycon. Till höger visionsbild över Sveatorget, Barkarbystaden.

Foto: Pressfoto

Citycon har tecknat hyresavtal med två restaurangkedjor i bolagets fastighet alldeles vid den framtida t-banestationen i Barkarbystaden.

Ämnen i artikeln:

SvepetCityconJärfälla

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Restaurangkedjorna Indian Garden och Pizzeria Ruccola kommer att hyra lokaler i Citycons bostadsfastighetsprojekt Origo mittemot den framtida tunnelbanestationen i Barkarbystaden.

Läs också: Så går det för Barkarbystaden – 10 år sedan första spadtaget

Fastigheten är under uppförande och färdigställs i sin helhet under andra kvartalet 2024. Den kommersiella delen av Origo ska bestå av restauranger, träningsanläggningar och annan typ av service.

– Origo ska omfatta över 200 välplanerade bostäder men vi har även en stor yta på 1800 kvadratmeter som är avsedd för kommersiell uthyrning som restauranger, gym och affärer. På detta sätt utnyttjar vi vår expertis inom leasing på Citycon för att skapa en optimal mix av bostäder och kommersiella hyresgäster, kommenterar Kaveh Feliciano, Business Development Director Nordic, på Citycon.

Läs också: Barkarby-generalen segerviss trots tuffa konjunkturen: ”Känner ännu större motivation”

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev