Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Catena bygger och hyr ut i Helsingborg

Publicerad: 31 augusti 2017, 05:47

Benny Thögersen, vd på Catena.

Foto: Catena.

Catena och logistikföretaget Nowaste Logistics har tecknat ett hyresavtal om en uthyrning av 30 400 kvadratmeter logistikyta till Nowaste i en byggnad som Catena kommer att uppföra på Tostarp Industriområde utanför Helsingborg.


Ämnen i artikeln:

Catena FastigheterHelsingborg

Catena och logistikföretaget Nowaste Logistics har tecknat ett hyresavtal om en uthyrning av 30 400 kvadratmeter logistikyta till Nowaste i en byggnad som Catena kommer att uppföra på Tostarp Industriområde utanför Helsingborg. Hyreskontraktets längd är sju år och årshyran uppgår till 18 miljoner kronor. Inflytt beräknas kunna ske 1 september 2018.

Byggnaden kommer att uppföras på ett område som är i Catenas ägo och enligt ett pressmeddelande från fastighetsbolaget omfattar området cirka 270 000 kvadratmeter mark med möjlighet för nybyggnation av logistikyta om cirka 105 000 kvadratmeter. Man avser uppföra ett logistikkluster på ytan och den fastighet man uppför åt Nowaste kommer att ligga i bästa skyltläge intill E6, skriver man i pressmeddelandet.

Fastigheten kommer att certifieras som Green Building.

Sverrir Thór

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News