Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Castellum investerar 317 miljoner

Publicerad: 15 Augusti 2017, 05:19

Castellum har startat nybyggnation av en bilhall och andra verksamhetslokaler om cirka 23 000 kvadratmeter i Smista Allé i Huddinge.


Ämnen i artikeln:

Castellum

Castellum har startat nybyggnation av en bilhall och andra verksamhetslokaler om cirka 23 000 kvadratmeter i Smista Allé i Huddinge.

Fastigheten kommer att uppföras i fyra plan. Plan ett och två kommer att omfatta en lokalyta om cirka 9 300 kvadratmeter. Plan tre och fyra kommer att rymma parkeringsyta om cirka 13 900 kvadratmeter.

Ett 15-årigt hyreskontrakt omfattande cirka 4 000 kvadratmeter varm lokalyta samt parkering på garageplan har tecknats med NCG Retail Eijendomme AB, som genom British MotorGroup Stockholm kommer att driva bilhandel samt service och reparation av Jaguar och Land Rover.

Detta är den sista nybyggnationen längs E4 och Smista Allé som även kommer att utgöra buller- och riskskärm för den bakomliggande bostadsbebyggelsen.

Den nya byggnaden beräknas vara färdigställd under första kvartalet 2019.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Castellum

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.