Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Castellum hyr ut till Greenbyte

Publicerad: 7 september 2017, 05:36

Östra Hamngatan

Foto: Castellum

Castellum har tecknat hyresavtal med Greenbyte om en kontorsyta på Östra Hamngatan i Göteborg och därmed är alla ytor i huset fullt uthyrda.


Ämnen i artikeln:

CastellumGöteborg

Castellum har tecknat hyresavtal med Greenbyte om en kontorsyta på Östra Hamngatan i Göteborg och därmed är alla ytor i huset fullt uthyrda. Fastigheten är i slutfasen av en ombyggnation och får en helt ny karaktär med ny glasfasad samtidigt som entréerna lyfts. Invändigt har cirka 9 000 kvadratmeter av lokalytan renoverats.

– Vi är glada över att vi nu har fullt uthyrt i våra nyrenoverade kontorslokaler på Östra Hamngatan 16 och välkomnar Greenbyte som ny hyresgäst till Castellum. Vi blir dessutom grannar då vi på Castellum själva flyttade in i nya lokaler på Östra Hamngatan 16 tidigare i år, säger Cecilia Fasth, vd Region Väst i Castellum, i ett pressmeddelande.

Greenbyte, som utvecklar mjukvara för vind- och solkraftverk, kommer att flytta in i sina nya lokaler i oktober 2017.  United Spaces och Pelagicore är två andra hyresgäster som nyligen tillträtt sina lokaler.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

CastellumGöteborg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.