torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Castellum hyr ut i Örebro

Publicerad: 19 juni 2017, 05:26

Citypassagen. Foto: Castellum

Försäkringskassan i Örebro flyttar till nya lokaler i Castellums nyproduktionsprojekt Citypassagen, som ligger alldeles intill Resecentrum. Lokalerna har 250 arbetsplatser och själva fastigheten solceller på fasaden.

Ämnen i artikeln:

CastellumFörsäkringskassanÖrebro

Försäkringskassan i Örebro flyttar till nya lokaler i Castellums nyproduktionsprojekt Citypassagen, intill Resecentrum. Lokalerna omfattar cirka 4 300 kvadratmeter och har 250 arbetsplatser, själva fastigheten har solceller på fasaden.

– Vi ser fram emot att flytta till ett nytt kontorshus med tydlig miljöprofil. Vi får moderna, flexibla lokaler som är hållbara över tid, säger Gunnar Pettersson, Fastighetschef på Försäkringskassan, i ett pressmeddelande.

Nyligen slöts även ett sexårigt avtal med Migrationsverket i samma fastighet.

– Det betyder att 14 000 av Citypassagens totalt 15 000 kvadratmeter nu är uthyrda, vilket visar att efterfrågan är fortsatt stark här i Örebro, säger Per Gawelin, affärsområdeschef på Castellum Örebro.

Citypassagen är ett av Castellum-koncernens största utvecklingsprojekt och kommer att rymma totalt 1 000 arbetsplatser. Investeringen uppgår till 420 miljoner kronor och inflyttning sker hösten 2019.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev