Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Castellum bygger nytt åt Bravida i Örebro

Publicerad: 19 september 2022, 08:11

Castellum uppför ett nytt kontorshus på Aspholmen som ska stå klart hösten 2023 när Bravida expanderar och omlokaliserar sin verksamhet i Örebro


Ämnen i artikeln:

SvepetÖrebroCastellumBravida

Bravida expanderar sin verksamhet i Örebro och flyttar till Aspholmen, som är ett av Örebros snabbast växande områden. Det nya huset blir totalt 3 000 kvadratmeter i tre våningsplan och kommer till största delen bestå av kontor men inrymmer även personalytor och varmlager. Till detta byggs även en separat byggnad för kallager om 300 kvm.

Bravida blir inte bara hyresgäst utan de utför på uppdrag av Castellum även alla tekniska installationer i det nya huset. Byggnaden kommer bland annat att få bergvärme, solceller och beräknas certifieras enligt miljöbyggnad Guld.

”Vi har tecknat ett 10-årigt hyreskontrakt med Bravida och är glada över att Bravida valt att utveckla sin verksamhet i Örebro tillsammans med oss”, säger Erik Nilsson, projektledare på Castellum AB. 

Markarbetet är påbörjat och inflyttningen är beräknad till hösten 2023.

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.