fredag3 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Byggklar logistikmark har fått ny ägare i Bålsta

Publicerad: 4 juni 2020, 13:11

Sparre Vreede Enqvist AB har avyttrat logistikmark i Dragets verksamhets-område i Bålsta. Croisette Real Estate Partner agerade rådgivare åt säljaren. Foto: Croisette

En stort stycka byggklar logistik- och industrimark har bytt ägare i Bålsta. ”En effektiv försäljningsprocess”, säger David Almqvist på rådgivaren Croisette i ett presmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Croisette

AJ


Fastigheten ligger i Dragets verksamhetsområde alldeles intill E18 i Bålsta. 

Köparen är Leje Fastigheter AB som har för avsikt att bebygga tomten för en ny hyresgäst. 

– Marknaden för logistik- och industrifastigheter är fortsatt stark vilket denna affär är ett bevis på. Vår förhoppning är att kunna stänga ytterligare affärer inom detta segment innan sommaren”, säger David Almqvist, co-head of transactions på Croisette Real Estate Partner, i en kommentar.

Läs även: Grosvenor satsar på Bålsta centrum 

Tobias Engqvist, vd på säljaren Sparre Vreede Engqvist AB, är nöjd med affären och säger i en kommentar att han ”är övertygad om att köparen är en aktör som kommer att utveckla denna fastighet på ett bra sätt”.

Leje Fastigheter ägs av Niklas Granström och Dan Jonsson, två före detta elitidrottare inom motocross. Bolaget äger ett tiotal industrifastigheter i Stockholmsområdet.

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev