tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Brinova hyr ut i Kristianstad och Karlskrona

Publicerad: 2 juli 2019, 11:19

Brinova har tecknat hyresavtal med Trafikverket respektive Försäkringskassan. Uthyrningarna sker i Kristianstad samt Karlskrona.

Ämnen i artikeln:

Brinova FastigheterKristianstadKarlskrona

Brinova har tecknat hyresavtal med Trafikverket respektive Försäkringskassan. Uthyrningarna sker i Kristianstad samt Karlskrona. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Trafikverket hyr sedan tidigare av Brinova i fastighetsområdet Björkhem i Kristianstad. Nu utökar myndigheten sin verksamhet med nya lokaler för förarprov. Den totala ytan ökas med 575 kvadratmeter. Hyresvärdet uppgår till cirka 920 000 kronor per år.

Området Björkhem är beläget strax utanför Kristianstads citykärna. Brinova äger cirka 35 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta på platsen. Övriga hyresgäster är bland annat Transportstyrelsen, Migrationsverket och Capio.

Försäkringskassan hyr sedan tidigare 2700 kvadratmeter i fastigheten Lindblad 24 i Karlskrona och utökar nu med ytterligare 600 kvadratmeter. Det årliga hyresvärdet landar på cirka 900 000 kronor.

– Vi gläds åt att ytterligare kunna utöka vårt samarbete med Trafikverket och Försäkringskassan, dessa uthyrningar förstärker bilden av att dessa fastighetsområden som attraktiva och de är nu i det närmaste fullt uthyrda, säger Per Johansson, vd på Brinova, i pressmeddelandet.

Ajda Dzambic

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev