tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

#bopol: partierna om marknadshyror

Publicerad: 14 april 2016, 07:50

Sveriges Riksdag. Foto: Mattias Fröjd.

I den bostadspolitiska debatten kan det ibland vara svårt att orientera sig bland frågor, åsikter och rapporten. I ett försök att råda bot på förvirringen kommer Fastighetsnytt i en serie artiklar fråga riksdagspartiernas bostadspolitiska personer var de står i olika frågor. I dag har turen kommit till marknadshyrornas vara eller icke-varande.

Ämnen i artikeln:

CenterpartietKristdemokraternaLiberalernaMiljöpartietModeraternaRegeringenRiksdagenSocialdemokraternaVänsterpartiet

I den bostadspolitiska debatten kan det ibland vara svårt att orientera sig bland frågor, åsikter och rapporten. I ett försök att råda bot på förvirringen kommer Fastighetsnytt i en serie artiklar fråga riksdagspartiernas bostadspolitiska personer var de står i olika frågor.

I dag har turen kommit till marknadshyrornas vara eller icke-varande – en fråga som bland annat diskuteras i de något hemlighetsfulla bostadspoliska samtalen mellan regeringen, Vänsterpartiet och de fyra allianspartierna. Marknadshyror ses av några som lösningen på bostadsbristen, av andra som djävulens påfund.

Vad tycker ditt parti om marknadshyror?

Bild 1/7  V Nooshi Dadgostar foto vänsterpartiet botkyrka

För att få veta mer om var miljöpartiet och bostadsminister Mehmet Kaplan står i frågan, läs en lång intervju med honom här.

Maria Nordlander

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev