fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Uthyrning

Balder i stor uthyrning till Swedbank på Lindholmen

Publicerad: 30 maj 2023, 09:51

Foto: Balder

Balder hyr ut 4 800 kvadratmeter till Swedbank i nyrenoverade lokaler på Lindholmen i Göteborg. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Ämnen i artikeln:

Balder FastigheterGöteborg

Mårten Arvidsson

marten.arvidsson@bonniernews.se


Det är Swedbanks telefonbank och koncernväxel som ska inrymmas i lokalerna som banken tillträder i juni med planerad verksamhetsstart i september. De 4 800 kvadratmetrarna kontor är fördelade på tre plan. I bottenvåningen finns en lunchrestaurang.

Lokalerna i byggnaden på Lindholmen har byggts om och verksamhetsanpassats under ett års tid men nu är arbetet slutfört och kontorsytorna är redo för den nya hyresgästen. Förutom Swedbank finns ytterligare en handfull aktörer i byggnaden som ligger på Theres Svenssons gata 15.

Balder har i samband med anpassningen av lokalerna låtit certifiera byggnaden enligt Miljöbyggnad iDrift vilket blir den första inom bolagets bestånd.

– Jag ser mycket fram emot att se Swedbank flytta in i sina nya lokaler. Det känns extra bra att vi förutom fina lokaler i ett attraktivt läge också utvecklar byggnaden i sin helhet på ett smart sätt som är gynnar alla hyresgäster och miljön, säger Kevin Holgersson, regionchef kommersiellt på Balder

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev