Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Atrium Ljungbergs vårdhus lockar nya hyresgäster

Publicerad: 25 september 2019, 07:06

Curanten byggs i Sickla i Nacka kommun och ska bli ett nytt vårdhus. Illustration: Atrium Ljungberg

Två nya aktörer har bestämt sig för att flytta in i det nya vårdhus som Atrium Ljungberg börjat bygga i Sickla i Nacka kommun.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Två nya aktörer har bestämt sig för att flytta in i det nya vårdhus som Atrium Ljungberg börjat bygga i Sickla i Nacka kommun.

Det är GHP Specialisttandläkarna Nacka och Alva barnklinik som båda väljer nya vårdhuset Curanten i Sickla för sina verksamheter. Totalt innefattar de nya uthyrningarna drygt 1 700 kvadratmeter, skriver Atrium Ljungberg i ett pressmeddelande.

Bygget av Curanten påbörjades hösten 2018 och syftet med huset är att samla många olika sorters vårdaktörer på samma plats. Curanten kommer att omfatta totalt 11 500 kvadratmeter och står klart hösten 2020. I fastigheten planeras bland annat för vårdcentral, naprapater, psykolog, sjukgymnastik och babysim. Tidigare i år har Sickla Hälsocenter skrivit hyresavtal i fastigheten.

Hyresavtalen med ALVA Barnklinik och GHP Specialisttandläkarna Nacka är så kallade gröna hyresavtal där hyresvärd och hyresgäst enas om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

Andreas Jennische

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.