Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Ännu ett avtal för nyproduktionen i Löddeköping klart

Publicerad: 3 augusti 2022, 07:36

Foto: Acrinova

För drygt en månad sedan tecknade Acrinova hyresavtal med Jysk för nyproduktionen i en av Skånes mest besökta handelsplatser. Nu har bolaget tecknat ytterligare ett kontrakt och därmed återstår 400 kvadratmeter av byggrätten.


Ämnen i artikeln:

AcrinovaSvepet

Acrinova köpte byggrätten för handelsfastigheten Kävlinge Löddeköpinge 23:14 förra sommaren. Utöver välkända hyresgäster som Åhléns Outlet, Dollarstore, Lager 157, Max Hamburgerrestauranger, Rusta och Bygghemma ingick även en byggrätt på cirka 3 800 kvadratmeter. 

I juni tecknades hyreskontrakt för 1 500 kvadratmeter med Jysk och nu även med Thansen, känd i Danmark och Norge för sitt breda sortiment för bil, hem och fritid. Etableringen i Löddeköpinge är kedjans andra i Sverige och hyreskontraktet täcker en lokal som blir cirka 1 200 kvadratmeter. Därmed återstår 400 kvadratmeter av byggrätten.

Den nya byggnaden uppförs i enlighet med Acrinovas nollvision, som innebär att den byggs för att bli klimatneutral så att den avger ett så litet klimatavtryck som möjligt.

 

Teresa Ahola

Reporter

teresa.ahola@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

AcrinovaSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.