Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Uthyrning

Annika Billström regionchef i Hyresgästföreningen Stockholm

Publicerad: 19 Juni 2014, 05:28

Annika Billström har utsetts till ny tillförordnad regionchef för Hyresgästföreningen region Stockholm. Hon tillträder den 1 augusti 2014 och kommer inneha tjänsten under ett års tid. Gunilla Thorin slutar på egen begäran för att bli förändringsledare.


Ämnen i artikeln:

Hyresgästföreningen

I dag arbetar Annika Billström som konsult med bland annat organisationsfrågor och rekrytering som huvudområden. Hon har sedan i januari 2014 arbetat med strategi- och styrelsearbete i region Stockholm.

Gunilla Thorin slutar på egen begäran för att bli förändringsledare och arbeta med organisationsutveckling och strategiarbete på Hyresgästföreningens riksförbund.

Annika Billström var bland annat var fastighetsborgarråd och under 2002-2006 Stockholms första kvinnliga finansborgarråd.

– Gunilla Thorin är en mycket kompetent ledare och jag är därför glad att hon fortsätter att arbeta med viktiga strategiska frågor för hela Hyresgästföreningen, säger Hyresgästföreningens förbundschef Jan Johnsson i ett pressmeddelande..

Redaktionen

Källa: Pressmeddelande Hyresgästföreningen

Ämnen i artikeln:

Hyresgästföreningen

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.