Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

Anette Asklin till JLL

Publicerad: 6 februari 2017, 04:50

Anette Asklin.

Foto: Castellum

JLL rekryterar tre nya medarbetare till kontoret i Göteborg. Anette Asklin, Sara Liljevall och Carl Johan Enegren.


Ämnen i artikeln:

Anette AsklinJLLDaniel Gorosch

Anette Asklin ansluter till JLLs verksamhet inom Debt & Financial Advisory och kommer i rollen som senior rådgivare att utgå ifrån Göteborg. Anette Asklin har erfarenhet både från egen konsultverksamhet och som finansdirektör på Castellum. Hon kommer att dela sin tid mellan JLL och styrelseuppdrag.

Sara Liljevall rekryteras till uthyrningsteamet i Göteborg och kommer ha fokus på kontorslokaler. Hon kommer närmast från rollen som Key Account Manager på Academic Work.

Carl Johan Enegren rekryteras till värdering i Göteborg. Han är nyutexaminerad civilingenjör inom Lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola.

– JLL Sverige har haft en fantastiskt fin utveckling de senaste åren och det är glädjande att vi nu kan förstärka vår organisation i Göteborg på ett ypperligt sätt – extra roligt att vår verksamhet inom Debt & Financial Advisory nu är på plats i Göteborg, säger Daniel Gorosch, vd JLL Sverige.

Redaktionen

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.