Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

AL tecknar stort hyresavtal i Hagastaden

Publicerad: 13 september 2018, 04:58

Bild: SSARK

Atrium Ljungberg hyr ut runt 17000 kvadratmeter kontor i nya Life City i Hagastaden, Stockholm. Ny hyresgäst blir Academic Work, som väljer att samla delar av sin verksamhet i fastigheten.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergHagastaden

– Uthyrningen till Academic Work är helt i linje med vår ambition om att fortsätta utvecklingen av Hagastaden. Intresset för Life City är stort och vi ser fram emot att nu lägga de sista pusselbitarna för att uppfylla vår vision, säger Petter Klingofström, Senior Leasing Advisor på Atrium Ljungberg.

– Vi ser verkligen fram emot att flytta in i Life City och samla flera av våra verksamheter under ett och samma tak för vidare expansion. Det geografiska läget känns spännande. Atrium Ljungbergs lyhördhet och långsiktiga perspektiv har varit en starkt bidragande del i vårt beslut, säger Johan Skarborg, CEO på Academic Work.

Life City kommer få en total uthyrningsbar yta på 27000 kvadratmeter, fördelat på sex våningar. Fastigheten beräknas vara färdigställd under första halvåret av 2021.

Redaktionen

Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergHagastaden

Dela artikeln:


Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.