Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

AL tecknar avtal med mediebyråkoncern i Katarinahuset

Publicerad: 30 maj 2022, 06:40

Utsikten från Katarinahuset.

Atrium Ljungberg fortsätter att hyra ut ytor med nya aktörer i Katarinahuset. Nu tecknar AL avtal med Omnicom Media Group (OMG) om ett helt våningsplan om 2.250 kvadratmeter i Katarinahuset.


Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSvepet

OMG är en global medie- och kommunikationskoncern som i Sverige omfattar mediebyråerna OMD, PHD, Hearts & Science, data sciencebyrån Annalect, kreativa byrån DRUM, retailbyrån TransAct samt performancebyrån Resolution. 

Läs mer: Hyr 2 250 kvm i ”nya” Katarinahuset vid Slussen 

De här byråerna jobbar tillsammans och enskilt med att utveckla varumärkens strategi, teknologi, insikter och kreativitet inom media och marknadsföring. 

OMG har cirka 260 medarbetare i Stockholm och Göteborg.

Fredrik Eriksson, bolagets vd i en kommentar: 

– Vi har sökt en inspirerande mötesplats för våra medarbetare och kunder. En plats där vi tillsammans inom OMG kan skapa allt från effektiva affärslösningar till kreativa innovationer. Katarinahuset möter våra krav och har den flexibilitet som vår koncern och byråer behöver för att kunna utvecklas i den värld vi lever i dag. Sen kan man inte undgå att utsikten ger en rejäl oh my godkänsla. 

Läs mer: Fastigo flyttar till Slussen 

Redaktionen

redaktionen@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium LjungbergSvepet

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.