Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Uthyrning

AL hyr ut till spelutvecklare på Södermalm

Publicerad: 28 januari 2021, 14:30

Visionsbild på Fatburssjön 8

Foto: Atrium Ljungberg/Walk the Room

Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Fast Travel Games på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm. Avtalet avser cirka 400 kvadratmeter. Det meddelar bolaget i ett pressmeddelande.


Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Fast Travel Games grundades 2016 och är specialiserade på spel inom virtual reality, VR. Bolaget har i dag 25 anställda och flyttar nu in i Atrium Ljungbergs lokaler på Magnus Ladulåsgatan i Stockholm.   

– Vi är jätteglada att Fast Travel Games väljer att flytta hit och ansluter sig till klustret av andra spelutvecklare. Det är kul att det finns ett stort intresse hos den här kategorin företag att etablera sig runt Medborgarplatsen. När det gäller Söderhallarna finns det spännande utvecklingsplaner framåt och etableringar av dessa slag är helt i linje med vår vision för platsen, säger Mikael Gillerlöv, fastighetschef Medborgarplatsen och Liljeholmen, Atrium Ljungberg, i pressmeddelandet. 

 

Ajda Dzambic

Reporter

ajda.dzambic@fastighetsnytt.se

Ämnen i artikeln:

Atrium Ljungberg

Dela artikeln:

Fastighetsnytt nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.